Onze organisatie

UWKM staat voor Uw Website Kan Mooier. Ooit als wild jongensverhaal ontstaan en sinds 2012 omgevormd naar UWKM. Uwwebsitekanmooier en UWKM zijn geregistreerde handelsnamen van Highbeat B.V. Het hele verhaal horen? Maak een afspraak of bel met 0570 79 53 76

UWKM is een organisatie met 14 eigen medewerkers in Deventer. Vanaf de Koningsbergenstraat maken wij Deventer iedere dag een beetje beroemder door de projecten die we realiseren.

Ons werk is onze passie. We zijn trots op wat we doen en voor wie dit doen, klein of groot, nationaal of internationaal.

Ook klant worden? Maak een afspraak of bel met 0570 79 53 76Open source

UWKM bouwt waar mogelijk met open source software aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor veeleisende opdrachtgevers.  Open source omdat we u niet willen binden omwille van de code die we voor u bouwen, maar omdat we als partners uw bedrijf integreren in het web.

We hebben een sterke voorkeur voor Django Python als technologie vanuit een kwalitatief en veiligheid oogpunt. We raken het beste in ons element als het lekker moeilijk wordt. Dus kom maar op met complexe koppelingen.

Ook een online idee? Maak een afspraak of bel met 0570 79 53 76