earth-globe

Onze passie

Onze samenwerkingscultuur is dat we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. De meeste van onze opdrachtgevers zijn al vele jaren klant bij ons, ook omdat ons werk onze passie is.

OOIT BEGONNEN ALS ONDERNEMEND JONGENSVERHAAL
‘Uw Website Kan Mooier’ is nu al weer vele jaren getransformeerd tot de professionele IT-onderneming UWKM. Met een gespecialiseerde, groeiende groep van ca. 20 medewerkers maken we spraakmakend werk voor onze opdrachtgevers. Daarmee zijn we klein genoeg om persoonlijk met onze klanten verbonden te kunnen zijn. En ook om snel, kostenefficiënt en flexibel te kunnen produceren. Daarbij zijn we bovendien groot genoeg om technisch alle complexe en grote opdrachten meer dan goed te kunnen waarmaken. De meeste van onze opdrachtgevers zijn daarom al vele jaren klant bij ons, ook omdat ons werk onze passie is.

WIJ ZIJN TROTS OP WAT WE DOEN EN VOOR WIE WE DIT DOEN, KLEIN EN GROOT, NATIONAAL EN INTERNATIONAAL
We zijn daarbij anders dan vele andere bureaus, omdat we de digitale wereld zo simpel mogelijk maken. Daarvoor bouwen we vaak prototypes voor onze klanten, zonder kosten of verplichtingen, om abstracte vraagstukken inhoudelijk en visueel inzichtelijk te maken. In technisch-kwalitatieve zin behoren we tot de top van de Nederlandse markt. Onze samenwerkingscultuur is dat we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Aan afspraken committeren we ons.
Werken bij

Heb jij de ambitie en het talent om ons team developers te komen versterken?

Shared of dedicated hosting

ONLINE WIL ELK BEDRIJF GOED BEREIKBAAR ZIJN
Afhankelijk van hoe bedrijfskritisch deze digitale aanwezigheid is, maken we een kosten-baten balans hoe we de hosting inrichten. Met de keuze tussen het gezamenlijk (shared) draaien van de betreffende sites of apps, al dan niet met andere partijen, of juist het onafhankelijk van elkaar (dedicated).

Beheer en security

ONLINE APPLICATIES HEBBEN ONDERHOUD NODIG
De ontwikkelingen gaan namelijk in een hoog tempo door. UWKM neemt de zorg uit handen op het gebied van onder meer technisch beheer, veiligheidsupdates en ssl-certificaten. We helpen te werken binnen de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en de ePrivacy-verordening.

Groot hart voor mensen

DAT VOELEN WE BIJ ZOWEL ONZE EIGEN MEDEWERKERS, ONZE KLANTEN, ALS IN DE MAATSCHAPPIJ
Daarom nemen wij vaak tijdelijk een aantal ‘Wajongers’ in dienst, om hen te helpen bij het vinden en behouden van betaald werk. Wajong staat voor 'Wet werk en arbeidsondersteuning van jonggehandicapten'. Jonggehandicapt zijn mensen tussen 18 en 30 jaar, die door geestelijke of lichamelijke ziekte of gebrek moeilijk of niet (lijken te) kunnen werken. Wij kijken goed naar welke mogelijkheden we nog wel zien voor bepaalde werkzaamheden. Om onze Wajongers te helpen naar een vaste werkplek in de maatschappij.

Open source

UWKM BOUWT OPEN SOURCE
Omdat we klanten niet willen binden omwille van een (beschermde) code, maar vanwege van de dienstverlening die we bieden. De code wordt altijd volledig eigendom van de opdrachtgever en deze betaalt niet om het wiel mogelijk later opnieuw uit te vinden bij een andere websitebouwer. Open source heeft grote voordelen voor wat betreft de veiligheid (veel minder geautomatiseerde hack-aanvallen), snelheid, schaalbaarheid, flexibiliteit, kosten enz. Wij werken vooral met Django Python, Wagtail en Oscar.

WE ZIJN NIET BEPERKT TOT LOUTER WEBONTWIKKELING
Afhankelijk van de behoefte van de klant kiezen we samen voor een website, mobiele site, web app of echte app, voor verschillende apparatuur (telefoon, tablet enz.), native of hybride (cross platform voor alle mobiele apparaten). Met al deze varianten hebben we ruime ervaring, zoals we bijvoorbeeld inspectie apps bouwen voor de Europese Commissie.

SEO en SEA

ALLEEN EEN MOOIE WEBSITE IS ALLANG NIET MEER VOLDOENDE
Als de functionaliteit goed werkt, is vindbaarheid misschien nog wel belangrijker dan uiterlijk. Er is een onlosmakelijk verband tussen de organische vindbaarheid (SEO) en de geadverteerde vindbaarheid (SEA). Daarin helpen we de juiste keuzes te maken. Zoals ook bij het realiseren van conversie met een gerealiseerde website of webwinkel.
(Inter)nationaal

UWKM werkt ook white label voor andere websitebouwers en internationale klanten in Nederland, Duitsland en België.

Vind ons